raadgivningskjede
 
MMC Partner søker franchisetakere til våre MMC forretningskonsepter. For å gi deg et innblikk i hva konseptet inneholder skal vi ta en liten gjennomgang.  
 

Hvorfor

Har du en drøm om en enkel, "gøy" og lønnsom forretningdrift innen profesjonelle tjenester, hvor forretningsmodellen og driftsmodell gjør at arbeidet følger standardiserte metoder og modulbaserte prosesser?
Vi gir dere som franchisetakere tilgang til et godt dokumentert forretningskonsepter med stort inntjeningspotensial. En vinn - vinn situasjon mellom franchisegiver og franchisetaker. Vi har fortløpende utviklet forretningskonseptene, da vi har mer enn 35 års erfaring fra bransjen. 
 

Hva kan vi tilby

Her kan du ta del i helhetlige forretningskonsepter som gir gode muligheter innen lønnsomhet, fornøyde mennesker, enkle løsninger og helhetlige løsninger

Den store fordelen med å starte en franchise forretning er at forretningsmodellen allerede er påvist. Tidligere resultater viser at bare 5 % av franchising mislykkes i et år i forhold til 30 til 35 % av ikke-franchise i små bedrifter. Det betyr at franchising er den mest vellykkede måten å sette opp din egen virksomhet på.

 
Franchise er en meget god mulighet for å starte for seg selv. Det finnes tusenvis av franchisekonsepter rundt i verden, innen alle bransjer med varer og tjenester. Gjør du som potensiell franchisetaker grundige undersøkelser av franchisekonseptet, er franchise en relativ sikker vei til å kunne drive en lønnsom virksomhet på.

Fordeler – hva franchisetaker får tilgang til:
  • Muligheten til å drive en egen virksomhet
  • Erfaringer fra franchisegiver
  • Opplæring
  • Varemerket og markedsføring
  • Løpende støtte og bistand
  • Stordriftsfordeler
  • Sosialt miljø

Friheten til å velge

Franchise er frihet og MMC Partner gir deg friheten til å velge mellom ulike tilknytningformer til MMC-konseptet. Vi har ulike løsninger som passer for deg. Vi kan tilby ulike tilknytningsformer til konseptet enten dere driver innen regnskap, rådgivning/konsulent eller revisjon. I de ulike formene er det et variert innhold som passer for de fleste.

Hvem ønsker vi å tilby konseptet til

Du/dere driver eller ønsker å etablere et rådgivnings-, revisjons- eller regnskapskontor, men vil ha den sikkerheten et faglig konsept og fellesskap gir.

Pris

Vi har ulike forretningskonsept. Ta kontakt så finner vi ut hvilken løsning og pris som passer deg. 

Hvordan

Synes du konseptet og franchisen høres interessant ut, kan du ta kontakt med MMC Partner.